HABERLER

Terörü Lanetliyoruz

Terörü Lanetliyoruz
11 Ekim 2015
Bu haber 1416 kez okundu.

10.Ekim.2015 Cumartesi günü Ankarada yapılması planlanan miting öncesi meydana gelen menfur  terör saldırısı, hepimizi derinden üzmüştür. Yapılan resmi açıklamalara göre 95 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve 200ün üzerinde vatandaşımız da halen yaralı olarak hastanelerdedir. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz.

 

Etrafımızın ateş çemberine çevrildiği bu süreçte saldırının Türkiyenin birlik ve beraberliğini esas aldığı açıktır. İnsanlık dışı bu saldırı Türkiyeyi de  adım adım kaosa ve iç savaşa sürüklemeyi hedeflemektedir. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü esas bu hain ve alçakça saldırıyı şiddetle  kınıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin, olayın failleri ile arkalarındaki güçleri en kısa sürede açıklığa kavuşturacağına inanıyoruz.

 

Türkiye üzerinde oynanan bu oyunları boşa çıkarmak hepimizin görevidir. Bu nedenle her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır. Dış güçlerin tüm çabalarına rağmen bozamadıkları birlik, beraberlik ve kardeşliğimize bugünlerde her zamankinden daha fazla sahip çıkılacağına inancımız tamdır.

 

Menfur saldırıyı bir kez daha şiddetle kınıyoruz. Hepimizin başı sağolsun...

 

Prof.Dr.Kenan Aydın

GÜSİAD-Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği

Genel Başkanı

0212 289 29 50 info@gusiad.org.tr
© 2015 GUSİAD - Tüm hakları saklıdır, izinsiz alıntı yapılamaz.
Link Link Link