HABERLER

GÜSİAD'dan Anlamlı Destek

GÜSİAD'dan Anlamlı Destek
16 Haziran 2020
Bu haber 1318 kez okundu.
GÜSİAD'dan Anlamlı Destek Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) bu yıl, Gümüşhane merkez, ilçe ve beldelere 340 aileye 150 TL lik alışveriş çeki ile destek sağladı.

GÜSİADdan Anlamlı Destek Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği (GÜSİAD) bu yıl, Gümüşhane merkez, ilçe ve beldelere 340 aileye 150 TL lik alışveriş çeki ile destek sağladı. 

GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın;" Bu yıl merkez, ilçe ve belde belediye başkanlarımız tarafından dağıtımı yapılmak üzere 340 aileye alışveriş çeki ile destek sağladık. Bu desteği sağlayan GÜSİAD üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi.Bundan sonraki yıllarda bu sayıyı artıracaklarını ifade eden Yalçın;"gönlümüzden geçen yereldeki marketlerimiz tarafından sağlamaktı ancak son anda verdiğimiz bir karardı, geç kalmak istemedik. Ancak önümüzdeki yıl bu dağıtımı Güsiad Gümüşhane Şube Başkanlığımız tarafından yereldeki marketlerimiz tarafından sağlamak üzere planlama yapacacağız, dedi. Dağıtımın yapılacağı aileler konusunda merkezden bir irademiz olmayacak, yerelde şehri eminlerimiz belediye başkanlarımızdır, onlarda bu sosyal yardımların kimlere vereleceklerini bilirler, şube başkanımız Sayın Murat Akçay ile yerelden temini sağlayacak bir görev paylaşımı yaptık, dedi. Yalçın ayrıca, bu yıl 185 öğrencimize burs desteği sağladık, son altı ayda 190.500 TL lik destek bütçesi oluşturduk. Piyasanın bu zor zamanlarında destek sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz" dedi. 
 

Haber Resimleri

0212 289 29 50 info@gusiad.org.tr
© 2015 GUSİAD - Tüm hakları saklıdır, izinsiz alıntı yapılamaz.
Link Link Link