HABERLER

GÜSİAD MADEN İŞLERİ GENEL MÜDÜRÜ MİTHAT CANSIZ'A ZİYARETİ

GÜSİAD MADEN İŞLERİ GENEL MÜDÜRÜ MİTHAT CANSIZ'A ZİYARETİ
29 Ekim 2017
Bu haber 2787 kez okundu.
Güsiad heyeti olarak, yeni atanan Maden İşleri Genel Müdürü hemşerimiz Mithat Cansız beyi makamında ziyaret ettik.
Maden İşleri Genel Müdürü olarak atanan hemşerimiz Sn.Mithat Cansızı makamında ziyaret ettik. Ziyaret programını başkan Yüksel Yalçın şöyle özetledi;
     -Öncelikle yeni atanan Genel Müdürümüze başarılar diledik. Özgeçmişi itibarı ile güçlü ve vizyoner bakışı hepimizi etkiledi. Kendilerinin böylesi bir sorumluluğu fevkalede ifa edeceğine inanıyoruz, zira daha önce de Türkiye Petrollerinde yine önemli bir sorumluluk almış bir başarılı bir bürokratımızdır. Programa Güsiad ekibimizden İnşaat Sektör Komisyon başkanı Sn.Cahit Karakullukçu, Maden Sektör Temsilcimiz Sn.Lütfü Topkara, hemşerimiz Av.Ömer Çakıcı katıldılar. Programımızda bizleri yalnız bırakmayan Giad Başkanımız Sn.Erdal Kurt ve Genel Sekreteri, Sn.Sulhi Şahin beye teşekkür ediyoruz. Bir diğer teşekkürü de Ankarada ev sahipliğimizi yapan Türker Yeniçeri beye yapmak istiyoruz.Genel Müdür Sn.Mithat Cansız beye, Güsiad Yönetim Kurulu üyemiz Sn.Metin Akagün beylerin Gümüşhane Üniversitesine bağışladıkları Maden Müzesine kurulması öngörülen Maden Cevherleri  Kontrol Labaratuvarı konusunda destek taleplerimizi ilettik. Kendileri bu konuda destek vereceklerini belirttiler. Bunun yanında Gümüşhane kaynakları itibarı ile maden şehri olması dolayısı ile madenlerin ileri teknolojilerle çıkarılması, bu şekliyle verimliliklerinin azaltılmasının yanında doğayı asgari seviyede koruyabilecek şartları esas alan bir madencilik politikası konusunda görüşlerimizi bildirdik. Maden işleri ile iştigal halinde olanlar ve maden yatırımcısı olmayı planlayan iş adamlarımıza bir projeksiyon vermesi bakımından önümüzdeki aylarda Güsiad Genel Merkezinde bir programa davet etmiş bulunuyoruz. Ayrıca, Madencilik İşleri Genel Müdürlüğü hamiliğinde Güsiad, GTSO ve Gümüşhane Üniversitesi ile birlikte Madencilik Teknolojileri konulu bir sempozyum konusunda görüşlerimizi ileterek uygun görülmesi halinde diğer partnerlerle paylaşmayı görüştük. 
Sn.Genel Müdürümüz ise, Madencilik İşleri Genel Müdürlüğünün orta ve uzun vadeli programlarına ilişkin kısa bir özet verdiler. Özellikle, Türkiyenin dünyada maden rezervleri bakımından mükemmel bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek bu konuda önümüzdeki sürecte kapsamlı döüşümler yapmaya çalışacağız dedi. 

Haber Resimleri

0212 289 29 50 info@gusiad.org.tr
© 2015 GUSİAD - Tüm hakları saklıdır, izinsiz alıntı yapılamaz.
Link Link Link