HABERLER

Güsiad Gümüşhane ArGe Birimi Kuruldu

Güsiad Gümüşhane ArGe Birimi Kuruldu
19 Eylül 2017
Bu haber 3482 kez okundu.
Güsiad Gümüşhane'de ArGe Birimi kuruldu.
Güsiad-Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları derneği  Gümüşhane Şubesinde ArGe birimi kurdu. İlk toplantılarını yaparak çalışmalara başlayan komite 19 Eylül itibarı ile görevine resmen başlamış oldu. 
Konuyla İlgili açıklama yapan Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın, ArGe birimi Güsiadın vizyon programlarından biridir. Bu çalışmamız özellikle Gümüşhane şubemizde yapacağımız çalışmalara ileri seviye bir teknik boyut kazandıracaktır. Birimimizdeki arkadaşlarımız, bilişim, insan kaynakları, proje direktörü ve akademisyenden oluşan bir takım grubudur. Bilişim teknolojileri, farmakoloji ve  endüstriyel sektör başta olmak üzere  inovatif girişimcilik arge birimimizde  çalışmalarımızın temelini oluşturacaktır. Takımımız iç süreçlerinde özgün program akışını sürdürecek ancak yapısal anlamda Güsiad Gümüşhane şubemize bağlı birim olarak faaliyetlerini sürdürecektir. Bu konuda genel merkez kararı ve şube başkanlığımızın ortak mutabakatı ile oluşturulmuş birimimizin süreçlerini Gümüşhane şube başkanımız  Sn.Ali Ateş ile takip etmiş olacağız. Genel Merkez ArGe birimimizin altyapı çalışmaları ise devam ediyor. 
...
Arge bugün ülkemizin ileri teknolojiye geçişte anahtar konularındandır. Üretimde birim ürün değerini artıracak çalışma ArGe projelerinin çıktısıdır. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının birçok başlıkta ArGe destekleri var. Bu altyapıya artık STK larda da hazır olmak zorundadır. Ayrıca, birimimiz Gümüşhane Üniversitemizle ortak çalışmalar konusunda girişimlerde bulunacaktır. Bu konuda  rektörümüzün STK larla olan teknik çalışmaları desteklemesi bu kapsamdaki cesaretimizi güçlendirmektedir. Kurucu takımımız ise; 
Yrd.Doç.Dr.Tuba Acet Gümüşhane Üniversitesinde öğretim görevlisi, Cemil Özden Bilişim alanında özel sektörden, , Nurbanu Kaya Proje Uzmanı, Kübra Coşkun İnsan Kaynakları Yönetimi Yüksek Lisans öğrencisi olmak üzere teşekkül edilmiştir. İlerleyen günlerde takım üyelerinde genişletme çalışma yapabileceklerdir. Arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyoruz. 



Haber Resimleri

0212 289 29 50 info@gusiad.org.tr
© 2015 GUSİAD - Tüm hakları saklıdır, izinsiz alıntı yapılamaz.
Link Link Link