HABERLER

GÜSİAD Eğitim Sektörü Dr.Kesler'e, İkram Hizmetleri Sektörü Uçar'a Emanet

GÜSİAD Eğitim Sektörü Dr.Kesler'e, İkram Hizmetleri Sektörü Uçar'a Emanet
18 Eylül 2017
Bu haber 2925 kez okundu.
Güsiad Yönetim Kurulu, Eğitim Sektör Komisyonu Başkanı olarak Dr.Turay Kesler'i, İkram Hizmetleri Sektörü Komisyon Başkanı olarak Metin Uçar'ı atadı.
Güsiad yönetimi sektör komisyonlarını oluşturmaya devam ediyor. Eğitim Sektörü Komisyonu başkanlığına Vatan Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Turay Kesler, İkram Hizmetleri  Sektörü Komisyon Başkanlığına ise Uçar İnşaat ve Eşraf Osmanlı Mutfağı sahibi Metin Uçarı atandı. 
Güsiad Genel Başkanı Yüksel Yalçın, yeni komisyon başkanlarının ataması hakkında şunları söyledi;
Güsiad Yönetimi olarak herşeyden önce biz bir takımız. Bu takım sektörel gruplardan müteşekkildir. Güsiadın  organizasyon tasarımında daha önce Üretim Sektörü ile birlikte İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyon çalışmalarını tanımlayıp, komisyon başkanlarımızın atamalarını yapmıştık.
Şimdi, Eğitim Sektör Komisyonu ile İkram Hizmetleri Sektör Komisyonumuzun çalışmasını tamamlayıp komisyon başkanlarımızı atamasını gerçekleştirdik. Öncelikle komisyon başkanları arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Hepimizin malumudur ki, iş dünyası değişik sektör gruplarından oluşur. Bu organizasyon yapıları Ticaret Sanayi Odalarında, İhracatcı Birliklerinde de böyledir. Profosyonel çalışan iş dünyasının SİAD larda da aynı oluşumlar vardır. Güsiad, üye profillerini dikkate alarak sektör komisyonlarını oluşturmaktadır. Komisyon başkanlarımızın  hemşeri iş adamlarımızdan bu sektörde çalışanları envanterlerine dahil etmesiyle üye ağımızı büyütüp güçlendireceğiz. Her bir sektörü güçlü komisyonlar Güsiadı daha da güçlü kılacaktır. Önümüzdeki günlerde çalışmalarını tamamlayacağımız diğer komisyonlarımızda olacaktır, dedi. 
..
Eğitim Komisyon Başkanı Dr.Turay Kesler ise, eğitimin Türkiyede özel sektörde yaygınlaşmasıyla aynı zamanda büyük bir sektör haline geldiği görünen bir gerçektir. Komisyon olarak başta hemşerilerimizden özel okulları, dersaneleri, dil kursları, sürücü ve diğer mesleki kurslar başta olmak üzere bu sektörde çok sayıda hemşeri firmalarımız bulunmaktadır. Eğitim camiasındaki kuruluşları sektör komisyonumuzda toplamaya çalışacağız. Sektörümüzün gelişimi, tanıtılması, kalitesinin artırılması temel programlarımız arasındadır. İlerleyen günlerde diğer üyelerimizle gerçekleştireceğimiz buluşmaları müteakip kamuoyuna   gerekli bilgilendirmeleri yapıyor olacağız. Bize bu görevi takdim eden yönetim kurulumuza nazik kanaatlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
....
İkram Hizmetleri Sektör Komisyon Başkanı Metin Uçar;  hemşerilerimizden çok sayıda restaurant ve otel yatırımları olanlar var. Amacımız, yiyecek içecek ve ikram konaklama ve gastronomi sektöründe bulunan tüm girişimcilerimizi bir organizasyonla bir araya getirerek bunların tanıtımları ve iş geliştirmelerine klavuzluk etmek olacaktır. Yönetim Kurulumuza 3 ayda bir bilgilendirme programlarımız olacak. Bu kapsamda önümüzdeki süreçte hemşerilerimizden bu sektörde çalışanları bir davetle bir araya getirmiş olacağız. Bir iş planı dahilinde sektörümüzün gelişimine katkı koymaya çalışacağız. Komisyon başkanlığı  atamamızı yapan yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. 

Haber Resimleri

0212 289 29 50 info@gusiad.org.tr
© 2015 GUSİAD - Tüm hakları saklıdır, izinsiz alıntı yapılamaz.
Link Link Link