HABERLER

GÜSİAD Dedeman Otelde iftar yemeği verdi

25 Temmuz 2014
Bu haber 1672 kez okundu.

ACILI GÜNLER YAŞIYORUZ

Prof. Aydın, Acılı günler yaşıyoruz ifadeleriyle sürdürdüğü konuşmasında İsrail devletinin 8 Temmuzdan bu yana Gazzede Filistinli çoluk çocuk ve yurttaşlara yaşattığı terörü ve zulmü anımsatarak, Dünyada bu vahşet ve zulme ne yazık ki Şili ve Venezüeladan başka hiçbir devlet ses çıkarmadı, tepki göstermedi. İsraili kınıyoruz dedi.
Aydın, Dünyanın bu olay karşısında neden sessiz kaldığını ise düşünmemiz lazım diye konuştu.
Prof. Aydın, konuşmasının bir bölümünde ise Ortadoğuda devam eden IŞİD terör örgütünün saldırılarını dile getirdi, Bu saldırıları Müslüman ülke adına yapıyoruz ifadelerini ise endişe ile karşılıyoruz dedi.

AYDIN GÜSİADI ANLATTI

Dernek Başkanı Prof. Aydın, konuşmasının ikinci bölümünde konuklara GÜSİADın faaliyetleri hakkında çeşitli bilgiler verdi. GÜSİADın kuruluşundan bu tarafa iş adamlarına proje ve düşün olarak destek verdiğini belirterek, Biz ticaret yapmak ve şirket kurma gibi bir görev ve sorumluluğun içerisinde değiliz sadece işadamlarımızı projelerimizle düşüncelerimizle yönlendirerek, katkı sağlıyoruz dedi.

ROTA: TURİZM VE EĞİTİM

Gümüşhanenim sanayi şehri olmadığını turizm ve eğitim noktasındaki sahalara yönelmesi gerektiğine de vurgu yapan Aydın, GÜSİAD olarak bizlerde bu sahalarda gerekli adımları ve ivmeleri sağlıyoruz karşılığını verdi.

Aydın, Esenyurt ilçesinde devam eden yurt binası ve hizmete açıldıktan sonra nasıl bir şekilde kullanılacağı hizmete sokulacağı bilgilerini de dernek üyeleri ve konuklarıyla paylaştı.
GÜSİAD olarak eğitim noktasında Gümüşhanede yaşanan gelişmelere dikkat çekerek fizki altyapılarının geliştiğini, MYOlarının kurulduğuna dikkat çekerken derneğin üzerinde önemle durduğu Süleymaniye Projesinde ise yine Dedeman Otelde yapılan çalıştaydan söz etti. Aydın, projenin Anıtlar Yüksek Kurulundan geçtiğini ifade ederek gelişmeleri süratle takip ettiklerini kaydetti.

İŞADAMI BEYAZA TEŞEKKÜR

Aydın, bugüne kadar derneğin hizmetlerine emeği geçmiş üyelere isimlere teşekkür ederken, Başkan Vekili Muammer Beyaza ayrıca teşekkür etti. Salon bu teşekkürü coşkuyla alkışladı.

MAZERET BİLDİRDİLER

Aydın daha sonra elindeki bir notu paylaşarak mecliste devam eden torba yasa kanunu görüşmeleri nedeniyle Milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, başka bir programa katılımı dolayısıyla mazeret bildiren Vali Yücel Yavuz, Bilim Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Fikri Işıkın selam ve sevgilerini konuklara iletti.


TELGRAFLARI OKUNDU

başkan Yardımcısı Yüksel Yalçın, daha sonra Vali Yücel Yavuz, Milletvekili Feramuz Üstün, Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Köse belediye başkanı Şerif Aygünün telgraflarını okudu.

DERNEK AHDE VEFA GÖSTERDİ

Programın sonunda sırasıyla derneğin bugüne kadar yaptığı çalışmalara emeği geçen destek veren Metin Akgün, Muzaffer Beyaz, Sami Bozkır, Yaşar Topçuoğlu, Ümit Şeker, Zeki Kadirbeyoğlu, Necati Ermiş, İker Soner, Mustafa Keleş, Seyfi Beyaz, Nizamettin Beyaz, Aydın Yıldız, Kurtuluş Beyaz, Muammer Beyaz, Ali Beyaz, İsmet Balta, Serkan Kaya, Yüksel Hamzaoğlu, Davut Gündüz, Çetin Kantek, Serkan Kaya, Murat Gündüz, İhsan Uçar, Temel Söğüt, Bayram Ezber, Davut Gündüz, Zeki Kadirbeyoğlu, Prof. Dr. Kenan Aydın, Yüksel Hamzaoğlu, A. Sami Bozkır, K. Çetin Kantek, Sıtkı Ablak, Kemalettin Polat tek tek kürsüye davet edilerek birer plaket takdim edildi.

DAVETTE ÖNEMLİ KONUKLAR YER ALDI

İftar programının diğer önemli konukları arasında ise Y.T.Ü Rektör yardımcısı Prof.Dr.Yusuf Ayvaz,GÜDEF Başkanı Tahsin Söğüt, Federasyon 1. Bölge Başkanı Ekrem Çiçek, Federasyon yönetim kurulu üyesi Selçuk Balta, Erdoğan Ezber, Salyazı Eski Belediye Başkanı Mühür Uçar, İstanbul Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Habip Aslan, Eski Milletvekili Mustafa Haykır, TÜRKSİAD Eski Başkanı Gültekin Şenel, Mustafa Can. Torulspor yöneticisi Aydın Beyaz, İşadamı Celal Kaya, Av. Oğuz Çelik, Av. Süleyman Aydın, İsa Uçar, YTÜ Rektör Yardımcısı Yusuf Ayvaz, İBB Boğaziçi Konut AŞ Genel Müdürü İlhan Kartal yer aldı.

Kaynak:www.gundogumu.com

0212 289 29 50 info@gusiad.org.tr
© 2015 GUSİAD - Tüm hakları saklıdır, izinsiz alıntı yapılamaz.
Link Link Link