HABERLER

Gümüşhane Üniversitemizi Ziyaret Ettik

Gümüşhane Üniversitemizi Ziyaret Ettik
18 Ağustos 2017
Bu haber 1506 kez okundu.
Gümüşhaneli Sanayici ve İş Adamları Derneği temsilcileri olarak GÜ Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Gümüşhane Üniversitesi Rektörüne Konuk Olduk

Güsiad heyeti olarak, 19 bin öğrencisi olan üniversitemizin yeni rektörü, Prof.Dr.Halil İbrahim Zeybek hocamızı makamında ziyaret ettik.
...
Güsiad'ı anlattık, yapmak istediklerimizi paylaştık. 
En iyi inşaatı Gümüşhane'liler yapar, en iyi inşaat mühendisi Gümüşhane Üniversitesinde yetişir" tanımlamamızın karşılığını birlikte nasıl tamamlayacağımızı değerlendirdik. 
İnşaat Mühendisliği bölümümüzle başlayacak "STK-Üniversite-Sektör işbirliği" adımıza sevindirici idi. 
Bölüm hocalarımızı rektörümüzle İstanbula davet ettik. Hemşerilerimizin imal ettikleri 10 binlerce konutu, kent tasarımlarını projelerini yerinde gösterelim, öğrencilerinize stajlarını İstanbul'da yaptıralım dedik. 
İnşaat Mühendisliği bölümü labaratuvarlarıyla ülkemizin en teknolojik en gelişmiş teknik özelliklerde olmasını temin için biz de destek verelim. İstanbulun yanında, Ankara, Antalya, Konya, Samsun yüzlerce firması olan "hemşeri sektörü" nü ulusalda daha iyi pazarlayalım dedik.. 
Bunun gibi gıda sektörü dahil birçok alanda işbirliği konularında mutabık olduğumuz yeni rektörümüz ise, üniversitemizi klasik öğrenci mezun eden bir okuldan, ' kentin bilgi paylaşım üssü'adıyla tanımladığı vizyonu takdirlerimizde idi. 
Üniversitemiz ile detaylı bilgi aldıktan sonra, kendilerine Güsiad Üyeleri Kitabımız ile Türk Bayraklı rölyefi takdim ettik. 
Böyle kapasiteli bir üniversite bu güzel şehrimiz için bir şans olduğu kadar büyük de bir umuttur. 
Rektör hocamızla, birlikte çalışacağımız somut çalışma planlarımız için Eylül ayı içinde bir araya geleceğiz. 
Kendilerine teşekkür ediyoruz. 


Haber Resimleri

0212 289 29 50 info@gusiad.org.tr
© 2015 GUSİAD - Tüm hakları saklıdır, izinsiz alıntı yapılamaz.
Link Link Link