HABERLER

Genç Güsiad Başkanı Yener Beyaz Oldu

Genç Güsiad Başkanı Yener Beyaz Oldu
03 Şubat 2018
Bu haber 2794 kez okundu.
Güsiad- Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği bünyesinde kurulmuş olan Genç Güsiad’ın icra kurulu belli oldu. Güsiad Dernek Merkezinde yapılan Genç Güsiad toplantısında Yönetim Kurulu kararı ile yapılan görev bölümü, genç üyelerle paylaşıldı. Görev bölümünde Genç Güsiad Başkanlığına Yener Beyaz, Başkan Yardımcılıklarına ise Mehmet Gül, Yusuf Hamzaoğlu ve Can Beyaz, Genel Sekreterliğine ise Av.Burak Işık atandı.

Güsiad- Gümüşhane Sanayici ve İş Adamları Derneği bünyesinde kurulmuş olan Genç Güsiad’ın icra kurulu belli oldu. Güsiad Dernek Merkezinde yapılan Genç Güsiad toplantısında Yönetim Kurulu kararı ile yapılan görev bölümü,  genç üyelerle paylaşıldı. Görev bölümünde Genç Güsiad Başkanlığına Yener Beyaz, Başkan Yardımcılıklarına ise Mehmet Gül, Yusuf Hamzaoğlu ve Can Beyaz, Genel Sekreterliğine ise Av.Burak Işık atandı.

Toplantıda Genç Güsiad’ın kuruluş ilkelerini paylaşan Güsiad Genel  Başkanı Yüksel Yalçın, Genç Güsiad 25 kişilik ekibi ile gelecekte Güsiad’ın yönetim kurulu üyeleri olmaya adaydırlar. Bu organizasyonla Güsiad’ın başarılarını sürdürülebilir kılmak, katılımı artırmak ve en önemlisi Güsiadın kuruluşundan bu yana emek veren büyüklerimizin tecrübeleriyle bugün görevlendirdiğimiz genç kuşaklarımızın enerjisini buluşturmuş olacağız. Genç kuşak bilişim teknolojilerinin gücüne dolayısı ile güncel teknolojiye daha hakimler. Onların inovatif yeteneklerini işlemeye gayret edeceğiz. Genç Güsiad, derneğimizin olağan etkinliklerine katılmanın yanında onları özgün programlarında serbest bırakıyoruz. Güsiadın kuruluş amaçları ve hedeflerine dönük yönetimimizle istişareli her türlü programı icra edebilir, toplantılarını yapabilirler. Yönetim kurulumuza tavsiye programlarda bulunabilirler.  Zaten her biri   10 yılı aşkındır iş dünyasının içinde olan bu kurulumuz,  süreçlerimize aşinadır. Biz destek verip cesaretlendirirsek, çok daha başarılı çalışmalar yapacaklardır. Hedefimiz Güsiad’ı bütün unsurlarıyla yıldızlaştırmak, marka bir STK olmaktır.
Önümüzdeki günlerde üyelerimizden hukuk büroları olan hukukçularımızı, avukatlarımızı bir araya getireceğiz. Hekimlerden üyelerimiz var.Onları bir araya getireceğiz. Hülasa Güsiadın her sektörden üyelerini kurumsal yapılanmamızla iş dünyasının lider STK larından biri haline getirmeyi hedefliyoruz, dedi. 

Yeni atanan Başkan Yener Beyaz’a Güsiad Onursal Başkanı Prof.Dr.Kenan Aydın ve Güsiad Başkan Yardımcısı Muammer Beyaz Genç Güsiad’ın önemini vurgulayarak kurumlarımızı güçlü kılmamızın tek yolu tüm unsurlarımızı güçlü kılmaktan geçiyor, dediler.
Ardından Genç Güsiad’ın ilk başkanı Yener Beyaz’a görev beratını takdim ettiler.
Yener Beyaz,” sözkonusu görevlendirmenin kendisi  için büyük bir onur olduğunu, bunun hakkını verecek gayreti ekip arkadaşlarımızla görüreceğimizden eminim, yaklaşık 2 aydır mutad toplantılarımızla bir araya geliyoruz. Bundan sonra daha organize toplantılar ve programlarla çalışmaya gayret edeceğiz. Aramızda bayan arkadaşlarımız var.Özellikle yeni kuşaktan bayan arkadaşlarımızı programlarımıza davet ediyoruz. İş dünyası çok geniş bir dünya. Aramızda çok farklı sektörlerden tecrübeler var. Bunların her birinden istifade etmeye çalışacağız.Ancak, Güsiad’ın İnşaat sektöründeki marka gücünü daha da yukarılara taşımaya çalışmamız lazım. Her birimize çok iş düşüyor”, dedi.

 

Haber Resimleri

0212 289 29 50 info@gusiad.org.tr
© 2015 GUSİAD - Tüm hakları saklıdır, izinsiz alıntı yapılamaz.
Link Link Link